Coast Resorts Open Roads Forum: Tech Issues: 2013 Discovery front end noise
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > 2013 Discovery front end noise

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
YZ450Frider

Rio Rancho, NM

New Member

Joined: 10/11/2013

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/30/13 03:46pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

We have a 2013 Discovery 36J and really like it. However, there is a noise in the front end that I can best describe as a loose or missing shock mount. This noise is present even at very slow speeds over almost smooth roads. I have been under the rig many times and have tried several fixes but none has worked. Has anyone experienced a similar problem and if so, what was your fix?

beemerphile1

Ohio

Senior Member

Joined: 04/20/2007

View Profile





Offline
Posted: 10/30/13 04:19pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Maybe the moderator came move your post. This is the Good Sam Club forum for issues relative to the Good Sam Club.


2016 Silverado 3500HD DRW D/A 4x4
2006 Weekend Warrior FK1900


Admin

Channel Islands Harbor, Ca.

Administrator

Joined: 06/20/2000

View Profile



Posted: 10/30/13 05:45pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Moved to Tech Issues from the Dear Marcus section.

Admin
RV.net

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > 2013 Discovery front end noise
Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2017 CWI, Inc. © 2017 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS